Tegn og gæt ordliste. Sætninger til gæt og grimasser

Sætninger til gæt og grimasser

Tegn og gæt ordliste

Vi arbejder med Tegn og Gæt, men med et twist. B Spillet slutter, når alle spillere har tegnet et bestemt antal gange. En runde varer måske 2 minutter, og det gælder for holdet at gætte så mange tegninger som muligt. Når begge grupper er færdige, vises alle sætningerne og tegningerne. Samtidig får tegneren og holdet 1 minut til at gætte, hvad der bliver tegnet.

Next

Sætninger til gæt og grimasser

Tegn og gæt ordliste

Det betyder også at pædagogen skal kunne bruge teknologien med en pædagogisk tilgang og som værktøj i praksis Vi har valgt at lave en aktivitet, som bruger noget vi forstår fra dengang vi var små, og udvider den klassiske aktivitet med samtidens teknologier. I dette sjove brætspil spiller man i hold mod hinanden. Alle hilsnerne foldes nu sammen og lægges ned i en æske. Det samme gælder, hvis det er et barn, der skal tegne. Vinderen af hele gæt og grimasser legen modtager derfor ét point og efter alle selskabslegene tæller man sammen, hvilket hold der har vundet flest af legene. Nemlig at benytte sig af sjove lege.

Next

Gæt og grimasser

Tegn og gæt ordliste

Efter at have spillet Tegn og Gæt gennem det meste af opvæksten, kan vi med garanti anbefale dette spil til alle, der har lyst til at blive udfordret på sine kunstneriske færdigheder i kombination med høje grin og dybe frustrationer. Til hvert et spørgsmål laver man selvfølgelig tre svarmuligheder for 1, x og 2. Senere på dagen kan man lade fødselaren trække en række af hilsnerne. Med appen har du ordbøkene i lomma kvar du enn er, og du kan søkje i dei når du ikkje har tilgjenge til nettet. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænsen, når man skal have fundet frem til den underholdning, der skal være til fødselsdagen.

Next

Sætninger til gæt og grimasser

Tegn og gæt ordliste

Hjemme i min familie, da jeg var barn, havde vi sjældent den originale udgave af noget som helst , så i stedet for Tegn og gæt havde vi. Kort fortalt går legen ud på, at fødselaren skal gætte sammenhængen mellem de gæster som rejser sig op. Hvis man så oven i købet ikke har de helt store færdigheder inden for tegning, kan det godt gå hen og blive rigtig svært at hive de fem point hjem til holdet. Den kan være så kort eller lang som man ønsker, men man bør skrive en personlig hilsen til fødselaren eller måske kort om en oplevelse man har haft sammen med fødselaren. Nu opdeles alle deltagerne i to hold, og nu skal holdene dyste mod hinanden. Hvis holdet ikke kan gætte, hvad tegningen skal forestille, må modstanderne gætte — først holdet til venstre, derefter holdene i urets retning. Der er også lege hvor man kan lave konkurrencer, og måske opdele gæsterne i hold efter hvordan de sidder placeret ved bordene og på den måde indgyde en konkurrence stemning i lokalet, så alle går efter at vinde.

Next

Ord til Tegn og Gæt

Tegn og gæt ordliste

Hvis det er et barn, som skal tegne, må der tegnes fra junior-kategorien. De fleste kender denne klassiske selskabsleg, hvor en deltager skal tegne en ting på et stort stykke papir, og hvor de andre nu skal gætte denne ting. Hvis fødselaren gætter sammenhængen kan det eventuelt resultere i en lille gave i form af en æske chokolade eller lignende. Hvad handler Tegn og Gæt om? Man får tildelt en kategori, trækker et kort, tegner noget på tid og resten af ens hold forsøger at gætte hvad det er. For på en eller anden måde formår man alligevel at finde en måde, hvorpå holdet kan gætte, hvad den udefinérbare figur på den hvide blok skal forestille.

Next

Sætninger til gæt og grimasser

Tegn og gæt ordliste

Kan du gætte, hvad de andre tegner? Nu skal deltagerne inddeles i to hold, som dyster mod hinanden. . Det er en hel del sværere, så man bør nok skrue en del ned for sværhedsgraden af de ting, der skal tegnes. Efter hvert slag med terningen skifter blyanten tur, så en anden er tegner for holdet. Nu skal deltageren forklare med ord hvilken kendt person der er trukket fra skålen — uden at bruge navnet på personen. Tilbage er der bare at sige god læselyst og god fornøjelse! Hver gang gruppen gætter rigtigt får de et point.

Next