Tantra soest. thebodhitree

Agenda

tantra soest

Groepen Respect en vrijheid In groepswerk ben je minder afhankelijk van mij, want je zit niet met mij alleen in een ruimte. Om je daarbij te helpen begin­nen we de sessie met het eerste deel van de Tandava: een ademende en bewe­gende meditatie. Als je tijdens de sessie deze bewegingen in je lichaam en ziel opmerkt en ze benoemt, komen ze binnen in het veld tussen ons en kunnen we ermee werken. Tandava ~ medita­tieve dans We beginnen deze dag met een tantri­sche bewegende meditatie: de Tandava, waarin je oefent om je over te geven aan de einde­loze vrije levens­stroom die altijd vanzelf door je heen beweegt. Door liefdevolle aanraking met de nodige zachtheid en respect kunnen deze delen weer in ons lichaam geïntegreerd worden als een volwaardig deel van onszelf. The wellness area Massage home Soest a sauna, solarium as well as fitness The house was perfectly ready, its in quite but very nice village, I felt like at home, I would for sure recommend to stay, if you are looking for a place too relax.

Next

Tantra Madana Eingangsseite

tantra soest

Maar ook van al je ziele­roer­selen, gedachten en emoties zoals angst en verlangen, vreugde en verdriet, woede en passie, verruk­king en depres­sie. Ons aangepast aan wat onze seksuele partner wilde ook al was het niet prettig, en onze eigen verlangens en behoeften niet ingebracht. Geen doel We weten niet wat zich zal aan­dienen. Als je yoni ver­trou­wen krijgt zal de afweer vanzelf begin­nen te smelten, want zij verlangt naar haar natuur­lijke staat van open­heid en gevoelig­heid. Het belang­rijkste is dat je deze erva­ring ont­span­nen en zorge­loos binnen kunt gaan. Dat is niet moeilijk want je hart en je ziel verlangen naar jou! Ik ga daarom niet op zoek naar pijn­lijke plekken. Our stay in Utrecht at Hilda's space was very comfortable a and highly enjoyable.

Next

SANDHYA TANTRA at Soesterbergsestraat, 3768 MB Soest, Netherlands

tantra soest

Veel mensen hebben spanningen opgeslagen in de weefsels in dit gevoelige gebied, waar onder andere je anus en je seksuele organen zich bevinden. Dit doe je met liefde voor jezelf, met toewijding en een luisterend oor naar binnen toe. Jonas Massage home Soest You'll inhabit typical Dutch house, which is a perfect place to explore Utrecht at a reasonnable price. Zij kan een bron zijn van zoetheid en heer­lijk­heid die je voedt en verwarmt. Doel van deze weldadige dag is om eenvoudig dichtbij je eigen en elkaars lijf te zijn in een sfeer van vriendschap en zuster­schap.

Next

Vrouwen Tantra Tempel

tantra soest

Om dit alles te verwel­komen en te proeven met nieuws­gierig­heid, met een gevoe­lig hart en met de intentie om er helemaal bij te zijn, dat is de beoe­fening van tantra. Zoals ik haar begrijp is het een reservoir van transformatie-energie die we hebben meegekregen binnenin de tempel van ons lichaam. Tandava en Kashmi­rische massage ook bij Theo de Klein en Daniel Odier. Zij kan dan je hele aanwezig­heid gaan ener­geti­seren met een verruk­ke­lijke zachte extase, die zich nog verder ontvouwt in de fase van na-liggen en na-voelen. Een opluchting om echt en waarachtig te zijn met elkaar.

Next

Vrouwen Tantra Tempel

tantra soest

Intimiteit en veiligheid Tijdens de massage zit ik tussen jouw benen en lig jij met je bekken op mijn schoot. Zo maken we samen steeds een heer­lijke maal­tijd. Als dat vaak gebeurt of lang duurt kan je yoni haar inte­resse verliezen en haar gevoelig­heid en verlangen terugtrekken. Om zo weer de gevoelig­heid, de on­schul­dige on­bevan­gen­heid en het verlangen van je yoni ruimte te geven. Zo stemmen we ons op elkaar af en leggen we de basis voor een con­tact­volle uit­wis­se­ling.

Next

Massage home Soest

tantra soest

Zo kun je vertrouwd raken met de ervaring van een steeds verande­rende stroom van vormen en sensa­ties die door je heen gaat, terwijl je gedragen wordt door het contact met de diepe kalme onver­ander­lijke grond van je aanwezig­heid. Als ik nog vragen heb zal ik je een aanvullend informatieformulier sturen, je bellen, of je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Je kunt aan­geven of ik je yoni mag aan­raken. Je ego zal je daarom af en toe bestoken met kritische gedachten. Order menu for 2 persons is enough to feed 4 adultsbuy some wine and have Massage home Soest great dinner near your apartment.

Next

SANDHYA TANTRA at Soesterbergsestraat, 3768 MB Soest, Netherlands

tantra soest

Werkwijze en benadering: Ik werk zacht, vriendelijk en rustig. Precies dáár kom je tevoorschijn. Mijn benadering is daarom voorzichtig, liefdevol, vriendelijk, gerust­stellend en respectvol. Ook daar kunnen we mee werken. Ik ben dienstbaar aan jouw proces. Deze ontdekkings­tocht heeft mij langs vele wegen gevoerd op het gebied van lichaamswerk, ademwerk, energiewerk, bewustzijnswerk, spiritualiteit, psychologie. Je neemt je eigen bedden­goed mee.

Next

Massage home Soest

tantra soest

Verlangen en frustratie In je yoni is een ongelofelijke fijn­gevoelig­heid en een groot verlangen om ontmoet te worden. Dan begin­nen we met een lichaams­massage, om je lichaam, en jou, de tijd te geven om te wennen en te ont­spannen. Met lichaams­werk, praten, dansen, aanraken, delen, ont­span­nen, ont­dekken. Ont­bijt, lunch en avond­eten op zon­dag zijn in­be­gre­pen. Als je iets uit deze teksten wilt over­nemen, neem dan vooraf contact op met Jacqueline Dijks op.

Next