Sms cestitke za rodjendan cerki. Najlepše čestitke za rođendan

Pesma i stihovi ćerki za rodjendan

Sms cestitke za rodjendan cerki

Svaki rodjendan je divan i lep na način svoj, Za mene je najbolji i najlepši rodjendan tvoj, Budi vesela što je danas upravo tvoj dan, Želim ti sreću i svim srcem ti čestitam rodjendan! Hvala vam što ste nas pozvali na venčanje. Svakome ljubav daje smisao življenja. . Ako vas interesuju lepe ljubavne poruke koje su romantične i orginalne posetite sajt ljubavneporuke. Dobro zdravlje i miran san i sve najlepše na današnji dan! U tuđini duša mi sada zebe, jer će jutro svanuti bez tebe! Neka ti Bog podari ono što nemaš, a želiš, i pomogne ti da zadržiš ono što imaš.

Next

Najlepše rodjendanske čestitke za prijatelje

Sms cestitke za rodjendan cerki

Za nas si bila i ostaćeš zauvek, malena nestašna devojčica, radoznala i srećna, nasmejana i bezbrižna. Rođendanske čestitke ćerci i lepe sms poruke za ćerku za njen rođendan i za druge lepe svečane prilike kada trebate uputiti ćerci lepe reči putem čestitke ili sms poruke ukoliko već niste u prilici da joj uživo čestitate. Bolje je da otkriješ čitav svet postepeno i polako, i svestan si da od danas ne moraš da krošom ideš u kladionicu, gledaš zabranjene kanale ili da voziš automobil svog tate! Srećan rođendan od majke, najlepšoj i najboljoj čerki na svetu! Srećno punoletstvo i sve najlepše želje od ujaka! Ti si moja ćerka i želim da ovoga dana blistaš od lepote, neka radost vlada tvojim bićem i neka pesma uđe u tvoju dušu. Nisam ti našla ništa slično, zato ti poklanjam sebe lično. A ti si ta posebna osoba u mom životu, i zato ti želim da doživiš stotu.

Next

Rođendanske čestitke ćerci i lepe sms poruke za ćerku

Sms cestitke za rodjendan cerki

Roditeljstvo donosi puno lepih osećaja čoveku i u njemu budi najlepše i najbolje osobine. Srećan rođendan kćeri naša, sreće nek je puna svaka tvoja čaša! To je sigurno najlepši dan u godini. Srećan rođendan mila kćeri naša, vole te mama i tata, vrednija si nam od zlata i dukata! Zbog tebe sam počela da pišem sve pesme, priče i sastave. Želim ti ćeri moja da ti se u zivotu desavaju lijepe stvari, ne samo za tvoj rodjendan, nego svaki dan, jer ti kao tako divna osoba zasluzujes da budes okruzena samo srecom. Upravo zbog svega toga ti obećavamo da ćemo te uvek štiti i da ćemo uvek braniti tvoju sreću, tvoja sreća je naše najveće blago i to blago nikako ne smemo da izgubimo. Šaljemo ti puno toplih poljubaca i želimo ti divno veselje i dobru zabavu.

Next

Rodjendanske Cestitke i SMS poruke

Sms cestitke za rodjendan cerki

Ceo je život lep, za onoga ko ume da ga proživi, Za svoje greške i mane nikada nikoga ne krivi, Ostani uvek poseban i ostani pošten, čestit i svoj, Sve najlepše za tvoje punoletstvo želi ti rođeni brat tvoj. Kako da u jednu poruku smestim sve lepe želje koje imam za tebe? Sve ono lepo što život zna da daje, neka ti nikada ne nedostaje, Niko baš ne zna šta ga dalje čeka, ali ti si dostojan odraslog čoveka, Čuvaj svoju čast i svoje poštenje, mi u tebe kćeri imamo poverenje! Nekad su to poruke u stihu, nekad poruke nalepnice, a nekad video poruke ili prigodne fotografije. . Moja si slika i prilika, i moje si najveće blago, Radi pošteno i nek ti je miran san, neka ti sve ide kako tebi drago! Rođendanske poruke za ćerku 1 Mila moja ćerkice, kada na tvom licu vidim osmeh, tada na nebu sija sunce, kada vidim tvoje sjajne oči, tada kroz moje srce leti sreća, kada čujem tvoj prelepi glas, tada u mojoj duši vlada večni spokoj i mir. . Te tvoje dobre osobine se nikada nisu promenile i zbog toga smo još više srećniji i ponosniji.

Next

Najlepše čestitke za rođendan

Sms cestitke za rodjendan cerki

Da provodiš svoje vreme slatko, ako si tužan da bude kratko! Neograničeno uživaj svakog dana, Neka sreća bude tvoja životna hrana, Leti visoko i hrabro kao neka ptica, Srećan rodjendan želi ti tvoj dragi tatica! Sve što poželiš da ti se ostvari a ono što te muči brzo zaboravi, zdravlja i ljubavi što više a ostale probleme neka odnesu kiše, veliki poljubac šaljem ti ja povodom tvog rodjendana! Život nek ti bude kao najlepši san, Od srca ti želim srećan rodjendan. Svako od nas ima svoj poseban dan, dan kada je kada je došao na ovaj svet. Ovo je svakako samo mali deo poruka kojima se nekome može čestitati punoletstvo, a ako ipak niste pronašli u našem tekstu prigodnu inspiraciju, budite originalni i čestitajte nekome posebnom porukom na poseban način, jer je u tome i sva suština i draž lepih želja i iskrenih čestitki za slavlje i veselje bilo koje vrste. Poželite srećan rođendan uz najlepše želje čestitkama koje smo odabrali za vas. Želimo ti gomilu čarobnih rodjendanskih želja, neka ti je srećan rodjendan! I zato ponekad tiho Boga molim, da živimo večno - da mogu večno da te volim! Ponekad nije potrebna nikakva prilika već samo zato što volite svoju ćerku pošaljite pokoju lepu poruku koja će je dirnuti u srce. Došao je najveseliji dan, došao je tvoj rodjendan, Neka ti svaki novi dan ostvari bar jedan san, Volim te puno i od te ljubavi me nije sram, Srećna sam što sam tvoja majka i želim da ti čestitam! U tvom srcu nalazi se sve moje, u tvom srcu je i moja duša, ti si moja ikona i moja svetinja. Neka se sve želje malog slavljenika ispune na ovaj dan.

Next

Rodjendanske Cestitke i SMS poruke

Sms cestitke za rodjendan cerki

Danas je dan sreće kada ti srce postaje veće, neka ti se ostvari svaki san - Sretan Ti rođendan. Nije važno da li čovek ima sina ili ćerku, važno je da voli svoje dete i da se o njemu adekvatno brine. Mesec je pao, ja sam zaspao, ali tvoj zagrljaj nisam osetio! Ne želim da ti se ispune sve želje, jer onda ne bi imao što željeti. Mnogo osjećaja, a riječi su malo, previše je toga da bi ovdje stalo: Sretan rođendan! Drago mi je da si odrasla, i da si stasala u tako odgovornu i zrelu osobu! Neka ti ovaj dan donese puno zanimljivih poklona i neka vesela rođendanska atmosfera bude prisutna svakog trenutka. U nastavku teksta će biti navedeni samo neki od primera kako se ćerki može uputiti čestitka za rođendan.

Next

Cerki za rodjendan

Sms cestitke za rodjendan cerki

Pitao sam hrpu mojih prijatelja na. Kad bi sve što ti želim moglo stati u jednu želju, živeo bi život u radosti i veselju! Da voliš i imaš; Da imaš i deliš, da ti se ostvari sve što poželiš, da tvoje srce ne poznaje tuga, to ti je želja od tvoga druga. Hvala ti što si tu, hvala za ovo divno prijateljstvo, hvala ti za reč što suze briše, takav se drug ne rađa više! Rodjendan je prilika da iskazete koliko volite vasu cerku, ali gledajte i da sto cesce svoja osjećanja ovjekovječite lepim rečima koje će vaša kći pamtiti. . Oduvek si bila dete koje je tiho i povučeno i koje sluša svoje roditelje i zbog toga si u svakom trenutku mogla da dobiješ od nas sve što si želela.

Next