Årets se og hør pige. Kjendisgallaen 2019

Se&Hør Pige/Mand

Årets se og hør pige

Resultatet kan du se her: I løbet af de kommende dage skal feltet af konkurrenter kortes ned til fem piger. Andre kjente navn som skuespiller Ane Dahl Torp 44 , Pia Tjelta 42 , Mari Maurstad 62 , Odd-Magnus Williamson 39 og Agnes Kittelsen 39 hadde også tatt turen for å se Steenstrup og den 49 år gamle kjæresten bli mann og kone. Jeg har tidligere forudsagt dette for kvinder som ikke har gjort noget ved det, sikkert fordi de misforstod det jeg mente. De 12 piger var i lørdags samlet, hvor de fik taget helt nye billeder i anledningen af den benhårde babekonkurrence. På menyen var det lokal spekemat, sjømat og lapskaus, og familien til Njie hadde også disket opp med en gambisk gryte for anledningen. Læs også: Og det er ikke første gang, Lene Nystrøm er endt i bladet.

Next

Afstemning: Hvem vælger du som 'Årets Side 9

Årets se og hør pige

Alt gikk over all forventning, fortalte Nilsen til kanalen. Der står om hende, at hun er danser og dyrker motion i sin fritid. Det er en stor ære for mig at vinde. Samlet nære og kjære i Hellas Bare noen dager etter at Hegerberg og Rogne giftet seg, kom nyheten om at «Beat for Beat»-programlederen Atle Pettersen 30 og Cathrine Eide 29 hadde gitt hverandre sitt ja, men til forskjell fra førstnevnte par,. Paret oppdaterte følgerne sine på Instagrams historiefunksjon gjennom hele kvelden, der Rønning blant annet avslørte at det ble servert øl fra hjembyen hans - Sandefjord. Lunde har blant annet vært en fast del av «Bloggerne» de siste årene, der man får et innblikk i hennes artige og hektiske liv. Delte nyheten på Instagram Først ut var den norske fotballspilleren Ada Hegerberg 24 og kjæresten Thomas Rogne 29.

Next

Årets kjendisbryllup

Årets se og hør pige

Det var derimot ikke bare giftermålet som sjokkerte, men også det faktum at ingen visste om forholdet mellom dem. Giftet seg i all hemmelighet Det er trygt å si at vielsen mellom «Skam»-stjernen Iman Meskini 22 og Mourad Jarrari kom som en stor overraskelse. Det var datoen - etter å ha tenkt tanken i over 30 år. Men køb bladet, og vurder selv. Hun fylder nemlig 40 år. Flesvigs sjarmerende og kvikke vesen med tilhørende Colgate-glis har gitt ham en stadig voksende fanskare, og i våre øyne har han fortsatt tittelen som Instagrams dedisiert viktigste moromann. Man skal jo stoppe på toppen, hvilket jeg gjorde.

Next

Ugens Se & Hør pige

Årets se og hør pige

Duoen , og bryllupet fant sted på hotellet Castello Della Castelluccia. . Den 39-årige sangerinde og nuværende 'Voice'-coach kan se sig afbilledet med babs og nutte i fri dressur på en ferie til Kreta med sin mor og to børn. Og så har jeg hørt fra læserne, at de godt kan lide mit smil og mine kvindelige former, hvilket jeg sætter pris på. Betalte kassen I første omgang stævnede Lene bladet.

Next

Kjendisgallaen 2019

Årets se og hør pige

Paret forlovet seg i januar, og Ifølge fant seremonien sted på Hearsts familieslott i San Simeon i California, et slott som i sin tid ble bygget av brudens oldefar, avdøde William Randolph Hearst. Selv om været ikke spilte helt på lag på selve bryllupsdagen la det ingen demper på humøret til gjestene og brudeparet. Bryllupene har skapt overskrifter både her til lands og ikke minst utenlands, og det har vært alt fra overdådige millionbryllup i utlandet med flere store stjerner på gjestelistene, hemmelige bryllup og mer folkelige bryllup, til de med massiv presse og oppmøtte folkemengder til stede. I fjor var det , etter å ha bidratt til å kaste lys over opplevelsen av å være født i feil kropp. Blant gjestene i bryllupet var flere kjendiser, deriblant og skuespiller Andrew Gray McDonnell.

Next

Kjendisgallaen 2019

Årets se og hør pige

For jeg syr nemlig min kærestes underbukser, hvilket vi har det sjovt med herhjemme. Programlederen kunne også avsløre at smokingen var eneste av sitt slag i Norge og at den ble spesiallaget til ham. Berdal Haga har tidligere fortalt at hun og Thon lenge har tenkt tanken på å gifte seg. Til Se og Hør kunne skuespilleren fortelle at hun og ektemannen hadde planer om å spare til et gedigent bryllup med rom for flere gjester enn de som var til stede under vielsen. Nogle har ansigtet der bare spiller, og de ville være geniale i reklamer for ansigtscremer, shampoo og andre ting. Harm var stjerne på videoplattformen Vine, mens Hegseth var kjendisjournalisten som selv ble kjendis. Vielsen fant sted i Nidarosdomen i Trondheim, og det var en dag hvor kjærligheten sto i fokus.

Next

Afstemning: Hvem vælger du som 'Årets Side 9

Årets se og hør pige

Vielsen fant sted i en sal inne på hotellet, og alle gjestene reiste seg da Thon og Berdal Haga beveget seg gjennom rommet, mens et mannskor sang for full hals. Du kan se hendes billede her:. Om vi ser henne i egne kanaler, på «Bloggerne», «Skal vi danse» eller kommende «Funkyfam» - 30-åringens mantra har alltid vært å spre treningsglede. Holly og kæresten Kim har også det til fælles, at de tager ud til kvindelige selskaber og underviser i husmorstrip. Noen drøye uker senere ble i kirken Santa Catarina i fjellandsbyen Taormina på den italienske øya Sicilia.

Next