Deltidsjob over 18 københavn. Få gratis hjælp til at finde et fritidsjob

Studiejob København og Hovedstadsområdet: Søg studiejob nu

Deltidsjob over 18 københavn

Til trådstarter Har du overvejet natarbejde? I ferieperioder og ved sygdom forventer vi, at du er fleksibel og gerne tager et par ekstravagter også med kort varsel. Jeg bruger primært min løn på mig selv. . Som parkeringsvagt vil dit primære arbejdsredskab være en android-terminal, det vil derfor være en fordel, hvis du er vant til at bruge en android smartphone eller lignende enhed. Det er dig, der har ansvaret for driften af restauranten, når restaurantens ledere ikke er til stede. Det kunne fx være et slag bordfodbold, en venlig bordtennisturnering eller en dyst på kontorets PlayStation. Læs mere om vores brug af cookies, herunder hvordan du fravælger brugen af cookies.

Next

Ledige job indenfor københavn

Deltidsjob over 18 københavn

Ved de har folk ansat til at gå ture osv. Har ikke nævnt noget som helst om, at jeg ikke var villig til at rykke min træning overhovedet. Dvs han ikke kan bruge dit råd til noget da din løn er u. Vi forventer at du er fleksibel i arbejdstider og hjælper dine kollegaer. Min chef er også ret utraditionel.

Next

Studiejob København og Hovedstadsområdet: Søg studiejob nu

Deltidsjob over 18 københavn

Der er selvfølgelig også andre gode ting ved at arbejde i Irma. Som vingummibamsen siger, så skal man som 18årig tjene endnu mere, før man skal betale skat, så det giver ikke rigtig nogen mening det du siger. Du skal derfor være ansvarsbevidst, pligtopfyldende, beslutsom og have lyst til at lede og fordele arbejdet blandt servicemedarbejderne. Hvis du kan spejle dig i det, så overvej om en stilling som regnskabskonsulent kan være næste skridt… Som regnskabskonsulent hos os servicerer du forskellige kunder med bogholderi assistance og vi hjælper dig på vejen med faglig sparring. Reputation point: 0 Indlæg: 571 Tilmeldt: 23. Du er passioneret omkring service, du kæler for detaljerne og gæsterne, og du har et godt humør, der smitter af på gæster og medarbejdere.

Next

Få gratis hjælp til at finde et fritidsjob

Deltidsjob over 18 københavn

Derudover er der nogle arbejdsretlige ting, hvor man også er dårligere dækket. De har dog ikke svaret på henvendelsen og har flere gange forsøgt at få kontakt med dem, men uden held. Brug pauserne i godt selskab Hos os har det sociale fællesskab høj prioritet. Det gælder om at gre sig selv attraktiv overfor kommende arbejdsgivere. Du er passioneret omkring service, du kæler for detaljerne og gæsterne, og du har et godt humør, der smitter af på gæster og medarbejdere. Der er typisk tale om et ufaglært job, så det kræver ikke en lang uddannelse, for at få et deltidsjob i København. Der er derfor mange forskellige muligheder, når det drejer sig om arbejdstider som omdeler.

Next

Få gratis hjælp til at finde et fritidsjob

Deltidsjob over 18 københavn

Du kan også få et indblik i hvordan du forbereder dig til selve jobsamtalen, og hvilke overvejelser du bør gøre dig, inden du kaster dig ud i et job. Vi har overenskomst med 3F. Vi har overenskomst med 3F. De giver os information om, hvordan vores hjemmeside bliver brugt, så vi kan forbedre den — både for dig og andre. Det skyldes, at det er let for cafeerne at finde arbejdskraft. Du stiler efter at skabe tilfredse gæster, der kommer igen, fordi de havde en unik og god oplevelse. Nu må du nemlig både servere alkohol, og arbejde om natten.

Next

Ledige job

Deltidsjob over 18 københavn

På den måde kan du via dit fritidsjob vise, at du er en komplet og attraktiv medarbejder. Det er en lille arbejdsplads, så man lærer hurtigt folk at kende, og det er ret socialt. Tjener selv 600kr+ om dagen lige pt. Reputation point: 10 Indlæg: 39 Tilmeldt: 10. Ifølge Emilie Agner Damm kan opkvalificering også være en vej til at få flere fra deltid over på fuld tid. Især unge ufaglærte og kvinder arbejder få timer om ugen.

Next

Ungarbejde

Deltidsjob over 18 københavn

Er ved at gå amok over hvor svært det egentlig er. Reputation point: 147 Indlæg: 2357 Tilmeldt: 4. Der skal andre ting til, mener hun. Lyder det interessant for dig, skal du læse videre her. Han er over 18 år. Derved kan din arbejdsgiver bruge dig til at aflaste eksempelvis en butikschef.

Next

Ekstra indtægt gennem et fleksibelt deltidsjob? Bliv omdeler

Deltidsjob over 18 københavn

Det giver nemlig kort distance til arbejdet og dermed mindre transporttid. Har arbejdet på cafe to somre, flere avisjobs, børnehave hjælper, stikirenddreng og et år på efterskole hvor jeg også arbejdede i weekenden som stikirenddreng. Du skal være opmærksom på, at vagtplanen dækker alle ugens 7 dage og døgnets 24 timer hele året rundt. Det er faktisk ret fedt. . Det er altid godt at have styr på, hvad du har ret til.

Next